onsdag 23 november 2011

Känner mig lycklig och ett litet filmtips!

Känner mig ganska lycklig idag måste jag säga! Trots att vädret är grått och trist känns det ljust och varmt inombords! Snart är det advent och stjärnor och ljusstakar lyser upp våra hus, barnen är friska, jag har många härliga läsare som sporrar mig att fortsätta blogga och lyckan verkar gå min väg! Igår lyckades jag norpa åt mig en biljett till Bloggminglet i Göteborg den 25 februari och sedan fick jag veta att jag är en av 15 som kommer få en goodiebag hemskickad från We`R Family! Det hade tydligen blivit några över från eventet i lördags!
I eftermiddag skulle vi egentligen åkt till stan och tittat på golv och dörrar, men det får bli nästa vecka. Istället får det bli inomhusmys med barnen, inget vidare väder att vara ute i, känns mer som höst än något annat. I alla fall här på öa!
För alla er krassliga där ute som ligger på soffan ( och inte har småbarn att ta hand om), kan jag tipsa om en bra film! "The Way Back" handlar om några män som flyr från ett sibiriskt arbetsläger 1941 och färdas 644 mil till fots över Himalaya till friheten i Indien. Älskar historiska sanna berättelser och med skådespelare som Colin Farrell och Ed Harris gör ju inte filmen sämre. Minsann är inte svenske Gustaf Skarsgård med på ett hörn också! 


0 kommentarer:

Skicka en kommentar