fredag 4 november 2011

Bihåleinflammation?

Nu orkar jag inte längre!! Har ringt till VC och fått en tid kl. 11.00. Sköterskan trodde att det kunde vara bihåleinflammation och det låter väl inte orimligt. Hoppas att jag kan få en dunderkur! Har den här sprayen med kortison, men jag fick bara mer ont! Det sved som tusan!
Har precis gjort klart att förutom en dunder adventstävling kommer det också bli två extra tävlingar på Lucia och självaste julafton! Nästa år lovar jag en hel adventskalender om det finns intresse för det! Men då får ni hojta!


1 kommentar:

  1. Godmorgon ! För mig som bara har ett extra jobb och bara tjänar så det täcker räkningarna ( och knappt det vissa månader ) är tävlingar kanon - speciellt i juletid. Man får en chans att vinna fina julklappar till sig själv eller någon man tycker om :) kram

    SvaraRadera