måndag 14 november 2011

Goodiebagen från Årets Mama 2011!

Lovade ju bild på goodiebagen och den kommer här. Marylin fick även en reflex ifrån Amanda Egilson och en fin tygpåse med en tröja från Aya Naya i sin goodiebag. Det fick inte jag...... Men snälla, goa, underbara Marylin gav tröjan till mig, en rosa st. 12. Liiite stor till Fanny, men hon kan ha den som en liten klänning. Måttbandet var också med i goodiebagen, en perfekt Fars dagpresent till mannen visade det sig! Tack igen Marylin för att jag fick sova över hos dig och få träffa din underbare lille charmtroll till son!





3 kommentarer:

 1. Åhh sådant gillas :)
  Ha en underbar kväll!
  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Goodiebags är alltid trevligt :)
  Egentligen ville jag bara kika in och önska dig en härlig dag !! Kramar till dig raring !

  SvaraRadera
 3. Åh, då får jag hålla tummar och tår så dom blir blå av nåt annat än kylan ute. Lite mys med c, god mat och skärdårds luft skulle vara den perfekta medicinen för min sönder stressade kropp !
  Ha en härlig dag !! Kramar

  SvaraRadera