onsdag 16 november 2011

Bloggfamiljens första event och gofika på en onsdag!

Efter söndagens stora besvikelse är det dags att ta nya tag! Jag har blivit övertalad att komma till Bloggfamiljens första bloggevent i Malmö den 26 november! Och jag har en underbar familj som låter mig åka! Underbara Fnulan är med och arrangerar och då kan det väl inte gå fel? Hannah Graaf ska vara konferencier. Övernattar gör jag hos min kusin, bra med släkt och vänner i olika städer runt om i Sverige :-). Mer om eventet kan du läsa här och här!
I eftermiddags var jag och barnen hos min mormor och firade hennes 84:e födelsedag! Är så mysigt att ha henne nära! Barnen älskar henne och Fanny är ofta där själv och hälsar på. Hon bjöd på prinsesstårta och mjuk nötkaka, båda nybakade av henne själv! Mums filibaba så här mitt i veckan :-)!


3 kommentarer:

 1. Ska bli så kul att ses!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja super kul och vilka gåvor man får... mina 2 kostar över 1500kr om jag skulle köpt dem ;) Lycklig Lycklig!

  SvaraRadera
 3. Vad kul att åka. du får berätta sen hur det var.

  SvaraRadera