söndag 27 november 2011

Event med Bloggfamiljen i Malmö!

Oj, vilken härlig kväll! Det var det trevligaste jag varit på på länge! Utanför vackra Fridhemsborg mötte jag upp med bästa Ann-Sofie, hennes syster Linda och deras vän Paola! Stämningen var god trots storm och regn! När man öppnade grindarna och vi klev in i denna fantastiska villa, stod Fnulan och Hannah Graaf och välkomnade oss! Vi fick vin och god mat, kycklingklubba med pastasallad och bröd, och fantastiske musikern Samuel Gajicki spelade gitarr, sjöng och underhöll oss hela kvällen! Me and I var på plats för att informera om vad det innebär att vara säljare hos dem och Make Up Store sminkade oss och gav oss tips. Dessvärre var det kö hela kvällen till detta så jag gick hem med den sminkning jag själv gjort! Fina priser lottades ut (jag vann själklart inget :-( ), b la en Wigglekart, övernattning på Pensionat Styrsö Skäret, smycken etc. Det var alldeles lagom många inbjudna, gott om plats att röra sig på och man hade möjlighet att mingla runt och prata med många olika människor under kvällen. Med oss hem fick vi också naturligtvis en fin goodiebag! Tusen tack till Bloggfamiljen för en fantastiskt rolig kväll!!

Härliga Maya och Ann-Sofie!

Maya & Jag!

Marita från Me and I
Fnulan informerar om kvällen!


Underbara goa Fnulan!

Jag, Fnulan & Ann-Sofie! Oops, min klänning har åkt ner lite grann.....
Hannah & Fnulan undersöker vem som vinner!


Jag, Hannah & Ann-Sofie! ( Och jag har fortfarande inte rättat till min klänning ;-))

Läs mer och se fler bilder på Hannah Graafs blogg! Minsann, syns inte jag på en av de bilderna?!

3 kommentarer:

 1. Nu hittade jag dig....hej hej...Vuxenmamman här- Fnulans syrra, remember ;-)

  Visst var det en trevlig kväll?
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Visst var det en fantastisk kväll!
  Fina bilder du lagt upp!
  kram

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med en bloggträff! Själv har jag aldrig varit med på nån.

  SvaraRadera