onsdag 9 november 2011

En liten sömntuta!

Idag var jag med Nova hos mina föräldrar en stund och umgicks. De har rätt så stora ytor i sitt hus och Nova pinnade omkring som en toka! Inga trösklar eller möbler som hindrade henne! Hon skrattade och och gick runt runt. Efteråt följde mamma med hem för att passa Nova en stund medan jag gick på utvecklingssamtal för Fanny. Fanny var överlycklig för att få stanna en extra timma på dagis och leka. Allt var bra, det fanns inget jag behövde tänka på och det var ju skönt att höra! När vi kom hem sov Nova djupt. Jag var tvungen att väcka henne när klockan började närma sig halv fem och då ville hon INTE vakna! Men jag tog ett kort på henne medan hon sov, den där springturen hos mormor tog nog väldigt på krafterna för sådan här liten stumpa!


5 kommentarer:

 1. Vad söta de är när de sover :)

  SvaraRadera
 2. Hej Sandra! Tyvärr har jag inte bakat utan bara hittat på den i frysdisken på ICA, men sååå god! Rekommenderas varmt!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Älskar när man ser barn sova.. De är så fridfulla och är små änglar. Längtar så mkt tills den dagen jag själv får se mina framtida barn sova så fridfullt :).

  SvaraRadera