tisdag 1 november 2011

Första natten och kommande evenemang!

Då har jag klarat av dagen och kvällen ensam, återstår natten..... Det är första natten jag är ensam tillsammans med Fanny och Nova. Måtte de sova bra! Jag hade en liten svacka sent i eftermiddags, men mina föräldrar var snälla och kom över en stund. Ibland är det skönt att ha dem i närheten. Nu sover båda gullungarna i alla fall.
Jag har tagit åt mig av era kommentarer gällande tävlingarna här på bloggen. Dessvärre känner jag att det är lite försent att anordna en adventskalender. Jag kanske hade hunnit, men ska jag ordna en adventskalender vill jag göra det bra och ha bra vinster! Så, nästa år kommer jag börja förbereda tidigt och ordna en fantastisk julkalender! Men jag vill ju inte göra mina läsare besvikna, så jag kommer att anordna en adventstävling! Alla fyra adventssöndagarna kommer man att kunna tävla! Utan att avslöja för mycket kan jag säga att jag tror alla småbarnsföräldrar kommer bli mycket nöjda! Mer info får ni längre fram.....

1 kommentar: