söndag 13 november 2011

Mot hufvudstaden!

Yes, äntligen på väg! Toppen med X2000 så att jag kan surfa via mobilen och ladda både datorn och telefonen samtidigt! Sitter i "Tyst avdelning" och njuter. I morse, när jag promenerade ner till båten, var det helt stilla och inte en käft var vaken. Jag mötte några förskrämda GP-utlämnare som tittade på mig som om jag vore en alien! Söndag morgon kl.07.00 på Donsö är det helt dött, i alla fall i november! Kändes som om man befann sig i en apokalyptiskt framtid där jag var enda överlevare! Men jag skulle tro att jag väckte alla rejält med min dragväska som lät värre än en traktor, haha! Själv var jag uppe redan kl. 05.15 då Nova tyckte att vi sovit färdigt. Fast, jag fick mig ju faktiskt då en kopp kaffe i lugn och ro och slapp stressa :-). Inget Fars dag-firande idag alltså. Det får bli en annan dag :-).


1 kommentar:

  1. hej gumman1 kikade efter er i går på galan men såg inte er=(, va i juförsig rätt trångt me;)

    hoppas vi ses snart ändå!
    kram

    SvaraRadera