torsdag 24 november 2011

Fannys adventskalender äntligen klar!

Energi ena dagen, totalt orkeslös nästa.... Har ingen bra dag idag och Nova verkar inte heller vara på humör. Jag hade i alla fall en stolt Fanny i morse som skulle på teater med dagis till stan! Första gången hon skulle ha med sig egen matsäck och hon gjorde en stor grej av det. I ryggsäcken ligger det nu en clementin, en banan, två smörgåsar, två pannkakor och en sportflaska med hallonsaft. Tyvärr hann jag inte ta kort på den nöjda lilla damen, vi fick lite bråttom till båten....
Varför känner jag att det måste ske något hela tiden? Varför har jag så svårt att få tiden att gå på dagarna? Ledsen, trött, ensam, viljelös... Har i alla fall äntligen gjort färdigt Fannys adventskalender! Saknas bara paket till fyra lördagar, där ska jag hänga upp godis!


3 kommentarer:

 1. Den blev ju jättefin, satt själv och slog in en massa paket igår... saknar några stycken till Isabella men SNART så. ;-) kram!

  SvaraRadera
 2. Jättefin kalender <3

  Och som du beskriver kan jag oxå känna ibland... jag orkar liksom inte med alla "måsten" utan drömmer om att få sätta mig i soffan och sova, se på film, äta godis och bara vara...

  Stor kram till dig finaste vännen <3

  SvaraRadera
 3. Jag bara älskar tiden som är nu och fram till jul !! här blir det visserligen bara en chokladkalender i år, men jag ser fram emot alla härliga bloggkalendrar oxå ! det är helt klart en av årets härligaste höjdpunkter !! kram

  SvaraRadera