torsdag 10 november 2011

Denna jobbiga ångest.......

Nu har H kommit hem från jobbet. Nu slappnar jag av. Nu kommer ångesten..... Min underbara pappa har varit hos mig i princip hela dagen och hjälpt mig med barnen. Fanny är ju som sagt så gott som frisk, men smittorisken finns ju ändå kvar 48 timmar efter. Om det nu var magsjuka.... Det vet man ju inte, men man kan ju inte chansa! Hon är oerhört krävande, trots att hon snart är 6 år gammal. Det måste hända något hela tiden! För mig är det fortfarande en prestation att klara mig igenom dagarna med bara Nova, medan Fanny är på dagis. Eftermiddagarna, när Fanny kommer hem, är väldigt jobbiga. Hon känner sig oftast inte färdiglekt, utan sitter mest och gnäller för att hon inte har något att göra. Hennes kompisar är ju i skolan, fritids eller på dagis fortfarande. Imorgon ska mina föräldrar resa bort, så jag får klara mig själv, från 06.30-18.00.......Ångesten och nervositeten kryper upp för nacken på mig. Det hjälper inte att säga "hitta på det" eller "gör det", jag klarar inte av det! Men jag har inget val, jag måste ta mig igenom morgondagen. Och det vet jag ju att jag gör, frågan är bara hur jag kommer må under tiden.....

 

4 kommentarer:

  1. Jag känner så väl igen det du skriver, när det är en kamp att ta sig igenom dagen och minutrarna segar sig fram. Men på något konstigt vis så klarar man det alltid, kanske för att man inte har något annat val.

    SvaraRadera
  2. SV Tack vad rar du är =) han är en liten modell så behövs inte mycket för att bilderna ska bli fina, hehe.

    JObbigt med ångesten :/. Men du ska veta att du är en fin mamma, det märks att dina barn är älskade och det är ju det som betyder mest. Får hoppas det jobbiga snart är över!

    Styrkekramar i massor!

    SvaraRadera