tisdag 1 november 2011

En gråmulen tisdag på öa

Vad ska man hitta på en vanlig gråmulen tisdag i skärgården? För många är det höstlov och de vanliga aktiviteterna har tagit en paus. Dessutom har det börja blåsa ute och havet för med sig råa vindar. H är i Stockholm och kommer inte hem förrän sent imorgon kväll, alltså är jag ensam med barnen. Så, inomhusaktiviteter? Vi bor ju inte direkt i närheten av något lekland, museum, café eller shoppingstråk! Mina vänner på ön jobbar, det är faktiskt ingen av de jag brukar umgås med som är föräldraledig just nu. Kan ju alltid roa mig med att kratta löv! Det är nackdelen med att ha så många fruktträd, hela gräsmattan är täckt av löv! En fika hos mor och far kanske det också blir. Vad gör ni idag?

1 kommentar:

  1. Jag sitter inne och skriver hemtenta. Inte heller det roligaste. Kram

    SvaraRadera