söndag 20 november 2011

Förhandstitt på den kommande adventstävlingen!

Jag har nu startat ett evenemang på Facebook där jag berättar om adventstävlingen, vad det blir, tävlingsregler etc! Gå in här och läs och klicka "Jag kommer"! Missa inte detta!!! Jag kommer också att ha en Luciaerbjudande som man bara kan utnyttja under just den dagen, 13 december, och en tävling sista helgen innan jul, lördag 17/12 - söndag 18/12! Men vad det blir avslöjar jag inte nu..... Gilla gärna Ett liv vid havet på Facebook så blir ni först med att få veta vad som händer!2 kommentarer:

  1. SPännande! Och den som det "är fyra av" tänker jag minsann tävla järnet för att vinna!

    SvaraRadera
  2. Oj oj oj ska man ha en Facebook-sida nu. Det gäller att hänga med i svängarna och i tekniken ;)

    Hälsningar
    Yohanna

    SvaraRadera