lördag 12 november 2011

Snart......

Ännu en dag i skärgården med strålande vackert höstväder! Idag blåser lite grann dock, men med mössa och vantar på är det underbart! Idag har jag som vanligt varit med Fanny på simskolan på förmiddagen. Senare blir det till att packa och göra sig i ordning inför morgondagens resa till Stockholm och "Årets Mama"! Ska blir sååå roligt! Och när jag kommer fram blir det lunch med goa Marylin och underbara Johanna! Sedan ska jag och Marylin hem till supersnälla Julia och göra oss iordning! Natten får jag tillbringa hemma hos Marylin. Längtar!!

Marylin!

Johanna!

Julia!

2 kommentarer:

  1. Åh vad jag är avis! Hoppas ni får kanonkul! Kram

    SvaraRadera
  2. Whiskey är toppen och det får min pappa typ varje gång vi firar något - dock inte i morgon ! Då ska han få några burkar amerikanska kryddor och trisslotter ;) C´s present har ju som sagt inte kommit så han får hålla tillgodo med en trött flickvän och ett kort med en bild på det som var tanken att han skulle få ( i väntan på att presenten anländer mmed post - gud vet när !? )
    Kramar

    SvaraRadera