lördag 5 november 2011

Skor till barnen

Puh, det var det. Nu är jag helt slut! Med min bakgrund är det ett enormt företag att ta sig till stan med båda barnen, även om H är med! Men nu fick Nova sina skor och Fanny fick ett par fodrade gummistövlar också. Det blev bara ett par vinterfodrade skor till Nova, då jag hittade Fannys första skor som lyckligtvis passade perfekt! Jag passade även på att köpa en tröja och en tunika till Fanny med Rapunzel och ett par jeans till Nova. Skorna köptes på Johanssons Skor och jeansen på Lindex. Imorgon ska jag in och strosa för mig själv, jag bara måste hitta ett par skor till Mama-galan nästa söndag!
2 kommentarer:

  1. Åh sådana stövlar vill jag också ha, fast i min storlek då :-)

    sv. The walking dead, första säsongen, fick med start 20 februari 2011, i Tv11 (en av TV4-gruppens kanaler). Jag har ingen aning om de kommer visa nästa säsong och när den visas tyvärr.
    Men du kan ju alltid titta på den på samma ställe som jag brukar titta (länk i inlägget).
    Då behöver du inte följa någon tablå och kanske missa något avsnitt :-)

    SvaraRadera