fredag 11 november 2011

Migränen från helvetet!

Jo, men så att é...... Det blev inte riktigt som jag hade trott..... Vaknade inatt med en blixtrande migrän! Upp, tog medicin, lade mig igen. Hjälpte dessvärre inte. När klockan ringde kl. 06.00 trodde jag att jag skulle dö! Huvudvärken hade precis börjat avta, men jag visste att om jag gick upp skulle den komma tillbaka! Väckte H och förklarade läget, drog täcket över huvudet och somnade om. Min underbara man stannade hemma och jag sov...... Till klockan 11.00!!! Var minst sagt ganska mosig i huvudet när jag vaknade. Nu har jag i alla fall fått i mig lite mat och varit på en promenad i solen med familjen. Det var inte riktigt så här jag hade föreställt mig att denna fredag skulle bli. Tack gode gud för att huvudvärken släppt för denna gång! Nu får jag ytterligare en dag på mig att vila imorgon så att jag kan åka till Stockholm på söndag! Tack snälla H! Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig!

2 kommentarer:

 1. Usch, jag tror det blev för mycket spänning för dig va?
  Fy sjutton vad jag är glad att jag bara får migrän 1-2 ggr om året nu förtiden och inte hälften så jobbiga som förut..

  Hoppas du har piggat på dig nu! <3

  SvaraRadera
 2. Migrän är hemskt. Tack och lov får jag det inte så ofta, men då det kommer sitter det vanligen i typ 3 dagar.

  Även mannen får migrän, fast hans kommer fortare och försvinner fortare, men hans påverkar balans och tal också vilket är mindre bra.

  SvaraRadera