lördag 28 november 2015

Bloggevent hos Haga Hem!

Ja, var ska man börja? Jag är så glad, så stolt och alldeles överväldigad! Mitt första egna bloggevent!
Butikseventet hos Haga Hem blev succé! De 19 bloggare som var på plats bjöds på mingel, bubbel, snittar från Sjömagasinet, små underbara minicupcakes från Cupcake Time, fina erbjudanden och fantastiska priser. Med sig hem fick de en underbar goodiebag med produkter som alla finns att hitta i Haga Hems butiker.
Foto på goodiebagen tagen av Jennifer Vernersson

Efter lite mingel fanns en representant från Ung Cancer med oss på plats för att berätta om deras verksamhet och samarbetet med Victorian Candle som ledde fram till Burn Cancer-ljusen. 10 % av försäljningen av dessa härliga ljus går till Ung Cancers verksamhet.


Därefter fick gästerna möjlighet att shoppa loss i butiken där hela sortimentet var nedsatt med 20 % exklusivt för kvällen. Många fyndade riktigt fina julklappar och andra inredningsprodukter.
När alla handlat avslutade vi kvällen med härliga vinster! Bloggarna hade under kvällen fått ett uppdrag, att fota i butiken och lägga upp på Instagram. "Bästa" bilden vann en fotografering tillsammans med vår fotograf på plats, Fride Leijonvit! Till slut bestämde sig Fride för ett foto taget av Therese Larsson, stort grattis till dig!

Ett jättestort tack till alla fina företag som var med och sponsrade till kvällen:


Framför allt vill jag tacka Haga Hem för en supertrevlig kväll och för att jag fick anordna eventet hos er! Det var verkligen otroligt roligt!

Ett sista tack till alla fina bloggare! Håll utkik i framtiden, det här var bara början! ;-)


Fotona är tagna av Fride Leijonvit som var med hela kvällen och dokumenterade eventet i bilder! Fler bilder från kvällen hittar ni här!

3 kommentarer:

 1. Åh va kul !! Jag älskar inredning och dom ser ut att ha massor med fina saker :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för en härlig kväll! <3 Du är en fena på trevligheter....

  På tal om det! Det är dags att boka en tjejkväll på stan! =P

  Puss

  SvaraRadera
 3. Vilket trevligt event det måste ha varit!

  SvaraRadera