fredag 25 november 2011

Kära återseenden!

Nu är det baske mig fredag för mig som kvinna också, inte bara mamma! Barnen har lagt sig så nu blir det ett glas rött. Ser mycket fram emot morgondagen! Det ska bli jätteroligt att få träffa b la Fnulan, Ann-Sofie och Mariann! Men självklart även min kusin Mia som jag inte träffat på 10 år räknade jag ut. Hoppas nu bara att jag inte blir lika besviken som i Stockholm för några veckor sedan, men jag tror inte det. Detta är ju något helt annat! Så snart blir det att hoppa i bingen, upp tidigt imorgon igen! Bilderna nedan visar var vi ska vistas imorgon kväll. Fint, eller hur? Bilderna är lånade ifrån Fridhemsborgs hemsida.

2 kommentarer:

  1. gud va skoj !! jag hoppas ni får en TOPPEn dag i morgon, samtidigt som jag är lite butter för att inte jag kan åka ( det ÄR helt enkelt för långt... )
    Tro mig, det finns inte en chans att jag missar adventstävlingarna !!
    Ha nu en superduper helg !! kramar

    SvaraRadera
  2. Superfint:) hoppas ni får jättetrevligt! Önskar jag kunde varit där oxå. Kram

    SvaraRadera