tisdag 29 november 2011

Luciakrona i tyg!

Har länge funderat på att köpa en sådan där Luciakrona i tyg från Oskar och Ellen till Nova. Tycker att de är jättesöta! Men så hittade jag ett helt set med lucianattlinne och krona i tyg hos Ellos som bara kostade 179:-! Dessutom har ju Ellos ganska ofta väldigt bra erbjudanden och rabatter så jag kom att betala bara 105:-! Kronan kanske inte är riktigt lika fin och påkostad som den från Oskar och Ellen, men definitivt prisvärd! Så jag köpte både det setet och ett vanligt lucianattlinne till Fanny! På Lucia får vi se hur hela kittet ser ut!


5 kommentarer:

 1. Vad fin den var! Mina är inte så glada för att ha saker på huvudet annat än om man är ute och då går det an med mössa, haha :)

  Sv: nej julkort var svårt i år.. får se om man får till det :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Den var fin :)
  Jag köpte på underbarabarnmässan, tror att det var Oskar och Ellen för dom ser ut som den i länken.

  Jag har bokat hotell, 600 kr för en natt, inte så farligt och då behöver jag inte stressa till flyget utan kan äta frukost i lugn och ro innan jag åker :)

  SvaraRadera
 3. En sån har vi också, de är väldigt fina!

  SvaraRadera
 4. sv; ja, det hoppas jag med! ;)
  du får ha en fortsatt trevlig dag!

  SvaraRadera
 5. ja de gör vi ska bli super skoj å komma iväg och göra lite annat än "bara va mamma" :)
  åker du hem på kvällen eller bor du på hotell?
  Kram

  SvaraRadera