onsdag 9 november 2011

Några ord om vänskap......

Tänkte skriva ett inlägg om vänskap. Hur många olika sorter det finns. Jag har barndomsvänner som har följt mig genom alla år, i vått och torrt. Andra har kommit och gått, beroende på livssituation. Jag har vänner jag betraktar som bekanta, som jag gärna pratar med när vi ses. Dessa umgås jag inte med, men jag vet att de finns där. Jag har Facebookvänner, gamla och nya, som kanske inte bor i närheten, men som man håller kontakten med via Facebook och "pratar" regelbundet med. Jag har mina föräldrar, som man i vuxen ålder faktiskt kan umgås med som vänner. Jag har bloggvänner, de som jag kommunicerar med via bloggarna och de jag har mer kontakt med och pratar med dagligen och faktiskt träffar ibland. Jag har arbetskamrater, som man tillbringar en stor del av sin tid med. Jag har vänner bland barnens föräldrar som jag umgås med, även parvis. Jag har släktingar som jag vet att jag kan vända mig till. Och jag har min man, som jag hållit fast vid i över 10 år. Min klippa, min älskade, mina barns pappa, min vän. Som känner mig bäst av alla. Som jag skrattar mest med, som jag gråter mest med. Undrar om han ändå inte är min allra bästa vän!


6 kommentarer:

 1. Ja visst finns det många olika sorters vänskap.
  Vänskap till sina barn har man ju också, på olika sett beroende på ålder så klart. Ha en fin dag. Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefint skrivet, Sandra. Den där Lincoln var en vis man. Ha en fin dag där borta på västkusten. :-)

  SvaraRadera
 3. Underbart skrivet.
  Det är så sant!

  Jag kan nog säga att mina "bloggvänner" berikar mitt liv jättemycket!

  SvaraRadera
 4. Jättefint skrivet :) Det finns så många olika typer av vänner som finns i ens liv och alla är fantastiska på sitt sätt!

  SvaraRadera
 5. Tack så hemskt mycket! :D

  Hoppas det är din tur nästa gång! :D

  Kram

  SvaraRadera
 6. Huvudet på spiken ang vänskap !! Man ska omge sig med dem som får en att må bra :)
  Visst är onepiece dräkterna unmderbara - jag håller tummarna för att du får en lagom till jul ! kram

  SvaraRadera