söndag 6 november 2011

Galasko och en jumpsuit från H&M!

Åh, vilken härlig dag jag haft idag! Gått och strosat för mig själv och shoppat! Jag köpte b la  lite accessoarer till utstyrseln inför Mama-galan! Och när jag kom hem och provade alltsammans bestämde jag mig ÄNTLIGEN för vilken klänning jag ska ha på mig! Resultat kommer senare ikväll! Skorna,som passar båda klänningarna, köpte jag på Bianco, men den finns tyvärr inte med i deras webshop så jag kan inte länka till dem! Fannys julklänning/partyklänning blev inhandlad på Lindex och en superfin jumpsuit, bara 199:- på H&M! Dessvärre verkar den inte finnas i deras webshop heller.

2 kommentarer:

  1. Skitsnygga skor och jag glömde ännu en gång att kolla upp mama galan! *gråt* så ledsen jag blir. Jag lovar nästa år ska jag gå på typ varenda en. Jag lovar!!! =D
    Men ha lite skoj för mig med och det verkar på sambon att jag kan åka i februari på Bloggmingel. Tjoohooo!!:) Nu ska man bara se till att få biljetter!=)
    Kram!!!!

    SvaraRadera