onsdag 16 november 2011

Dåligt Mama!

Jag var ju ganska besviken över min goodiebag från Årets Mama, det var ju flera saker jag inte hade fått i min som andra fick, t ex tröjan från Aya Naya. Igår var jag av en händelse i kontakt med Amanda Egilson. Det visade sig att hon hade skickat med en reflex i goodiebagen, som såklart inte fanns i min. Hon tog kontakt med Mama och det visade sig att de hade begärt för få! Likadant var det tydligen för Aya Naya som också hade skickat 250 st tröjor för lite! I min saknades även en lotion. Nej, skäms till Mama-redaktionen! Detta gjorde ju inte mig mer positivt inställd till dem direkt.....
I eftermiddag blir det fika hos min mormor, krutgumman fyller 84 år!!

Fy skäms Mama!!

2 kommentarer:

 1. hej hopp..

  Tänkte jag skulle säga hej hej.. :)

  Hittade hit från Carolina och gillade din blogg så jag kommer tillbaka flera gånger.. :)

  Mycket dålig stil av Mama detta, visst om man inte kanske kan fylla alla påsar exakt så borde dom ju ändå dela upp det lite bättre kan man tycka..
  Så inte en och samma blir utan en massa saker, snacka om att "dra" en nit lott.. ;)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt, sådan har jag med råkat ut för. :(

  så skall det inte bli hos mig ;)

  SvaraRadera