torsdag 17 november 2011

Fannys adventskalender 2011!

Nej, nu har jag dragit på det länge nog! Jag måste börja slå in alla Fannys adventskalenderpaket. Det tar ju sin lilla tid.... Men jag tror att jag fått tag på bra grejer i år, sådant som hon faktiskt vill ha och inte bara massa småkrafs. Inget av det jag köpt kostar mer än 50:-. Är lite rädd att vissa paket blir lite för stora dock, men då får jag väl hänga upp något symboliskt istället. Vad tycker ni om det jag köpt? Klicka gärna för större bild!


5 kommentarer:

 1. Åh så mysigt med en sådan julkalender. Mycket fina saker har du köpt.
  Jag gjorde också sådana där kalendrar när mina tjejer var små, men det blev lite för pyssligt och dyrt när jag skulle fixa ihop tre stycken så jag slutade med det. Alternativet skulle ju vara att de fick öppna var tredje dag men det alternativet gjorde jag aldrig. Mycket på grund av olika intressen och jag visste det skulle bli osämja ;) Kram fina

  SvaraRadera
 2. Åhhh jösses vad du är duktig!!!

  Bara tanken att köpa alla dessa småsaker får mig att tappa energin :)
  Kanske när tjejerna (de minsta) är ett par år äldre :)
  Och min dotter med autism (som ju nu är "vuxen") flyttat hemifrån???

  Hon vill ju nämligen oxå ha nallar och småsaker om de yngsta får det :) Det är en balans det där ;)

  Kram till dig för att du är så himla kreativ och pysslig :)

  Du är en inspiration!!

  SvaraRadera
 3. Visst är det mysigt med en sådan kalender. Jag slutade med dem för några år sen då det helt enkelt blev för dyrt..
  3 barn som ska ha 24 små paket + julafton och 2 födelsedagsbarn i samma månad.
  Fast jag önskar att jag kunde för det är så mysigt när de öppnar ett litet paket varje dag vid frukosten..//Lena

  SvaraRadera
 4. Mina döttrar älskade paketkalender.
  Nu har vi till 1:advent, 2:advent osv. :)(dom är 23 och 18 nu )

  SvaraRadera
 5. Vilka fina grejer :) Hon kommer bli så nöjd...

  Kramar

  SvaraRadera