måndag 31 oktober 2011

Handmålad stol och ljuslykta!

Så kom då äntligen ljuslyktan! Jag mötte fraktfärjan i hamnen och tog emot den. Den blev perfekt, precis som jag trodde! Lite mys i höstmörkret! Med i paketet låg också två jättefina kökshanddukar! Tusen tack till trend4you för detta! Dessutom hade min pappa varit i stan och hämtat Novas stol, den handmålade hon fick i födelsedagspresent. Den var verkligen jättefin! Tack till Liten Karin för ett otroligt bra jobb! Nu har töserna varsin!4 kommentarer:

 1. Vilken otroligt söt stol :) Vilket fint minne att få.
  Och ljuslyktan var verkligen snygg. Nästan så jag får lust att kika in på deras hemsida och köpa en, fast jag inte riktigt har råd... Student som jag är.
  Ha en fin kväll. Kram

  SvaraRadera
 2. Svar: Jo det förstås, fast mina barn är ju inte så små längre. Så de sover ungefär lika mycket vilken tid vi än byter till :D
  men visst när de var små var det jobbigt att byta till vinter-/sommartid. Kram

  SvaraRadera
 3. Super fin stol !! Vinnaren kommer dras och publiceras i morgon så håll utkik :) kram

  SvaraRadera