onsdag 14 december 2011

Skynda fynda!!

Åh, denna hemska förkylning!! Inte nog med att jag mår skit, H och Nova har också åkt på eländet! Fanny är den enda i familjen just nu som mår bra. Vem ska man tycka mest synd om? Mannen, sig själv, den sjuka dottern eller den friska? Ingen av oss har roligt i alla fall, den saken är klar!
Men mitt i allt elände fann jag ändå en liten ljusglimt! Crocs.se säljer utvalda modeller för endast 100:-!! Erbjudandet gäller bara idag och imorgon! Suveränt, kanske man ska passa på att köpa sommarskorna redan nu till barnen?


2 kommentarer:

 1. Den är verkligen jätte fin! Ja jag tänkte att jag väntar en månad innan jag säger något om det till dig. Jag har liksom inte brott, bara jag får det. :)
  Den står så fint på köksbordet och den är ännu finare i verkligheten! =)

  Och det är verkligen bra då vi inte pyntat än. Känner mig så dålig pga det. =(

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig, hoppas att ni alla mår bättre snart..

  SvaraRadera