söndag 25 december 2011

Är juldagen bäst trots allt?

Juldagen. Jag måste erkänna att jag faktiskt tycker mer om juldagen är julafton. Barnen har öppnat sina julklappar och leker med det de fått, all stress och press är över och man kan njuta på ett annat sätt. Barnen mår inte längre illa av förväntan. Solen skiner på oss idag också och min mormor bjuder på lunch. Börjar bli bortskämd med att slippa laga mat efter dessa dagar.... Kan nog vänja mig vid det... ;-). Nu ska vi inviga Fannys nya sällskapsspel, Scooby Doo så klart! ;-)


3 kommentarer:

 1. Älskade vän, jag håller med dig!!!

  Här sitter de båda små och pysslar för fullt!
  Min dotter med autism fick både lego och puzzel och sitter oxå och pysslar..

  Själv sitter jag fortfarande i morgonrock :)

  Stor kram från en annan njutare :)

  SvaraRadera
 2. Hej det håller jag med om totalt det är då man alla leker med sakerna och sen får lite lugnt o ro =),
  Härlig blogg... hit kommer jag flera ggr. Undra om du skulle kunna tänka dig efter sett min följa på bloglovin? =) Jag klickar på din i alla fall =) kram

  SvaraRadera