torsdag 22 december 2011

Julklappstips till barnen!

Inte långt kvar nu.... Förväntan hos barnen börjar göra sig tillkänna. Fanny går sin sista dag på dagis idag för att sedan få ett välförtjänt jullov. Såg att vi skulle få strålande solsken och 6 grader på julafton, lite konstigt julväder kan jag tycka..... H gör också sin sista arbetsdag idag, han kommer att vara ledig t o m onsdag nästa vecka. Så ikväll ska äntligen granen få komma in!! Traditionsenligt klär vi den imorgon.
Jag är lite nyfiken på vad ni köpt i julklapp till era nära och kära?!! Förstår om ni inte vill berätta det här ännu, men ni kanske kan hinta lite om vad ni köpt till barnen? På Fannys önskelista står det Littlest Pet Shop i alla former och färger!! Djuren, husen och tillbehör, allt som man kan få tag i vill hon ha! Här kommer redan nu ett litet axplock av vad mina barn ska få i julklapp, vem vet, ni kanske hittar något sista minuten tips?!

Till Fanny:
Till Nova:1 kommentar:

  1. Gud så fina saker :)

    Mina småttingar ska få varsin sån där hund som går av sig själv :) Bland annat.. men i övrigt så har vi inte satsat så mkt på julklappar i år... Inte som vi brukar..
    För vi ska åka hela familjen (ja förutom de äldsta två döttrarna) till Bulgarien i sommar och därför så blev julen lite "mindre" i år :)

    Kramisar till dig <3

    SvaraRadera