söndag 4 december 2011

Nyklippt och nyfärgad!

Då har jag äntligen fått klippt mig och färgat håret igen! Blev supernöjd med färgen denna gången! Så skönt! Min underbara frisörska kom ut till Donsö för att klippa mig, H och Fanny, så nu är alla i familjen nyfriserade, förutom lillpluttan!
Flickan som Fanny var på kalas hos igår, hade fått en säng i födelsedagspresent. En jättesnygg loftsäng från Stompa. Är det någon som vet var man kan få tag i en sådan, förutom på Blocket?


5 kommentarer:

 1. Jättefin färg!! Önskar att jag också kunde få till något liknande, men det känns lite konstigt att färga håret nu när jag håller på att gå på jobbintervjuer hit och dit.

  Tänk om det blir alldeles konstig färg och så sitter man där på intervjun och känner dig som ett freak haha

  SvaraRadera
 2. Ja vad fan med det räknas väl ändå inte!! =D Det är enda gången plus helgen innan som jag rökt sen jag slutade röka januari 2010. =P

  Vad fin du var i håret! =)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Men SNYGGING!!! Nu tror jag vågorna kommer att få frispel om du ska försöka ta dig från din vackra skärgårdsö :)

  SUPER!!! Åh jag vill oxå göra något med min "färg"... eller just det ja.. Jag borde färga.. för att få bort den där "icke-färgen" ;)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Snyggt :) och vilken härlig service med hemklippning ;)

  SvaraRadera
 5. Fint det blev, skönt att få håret fixat och färgat. Man känner sig så fin :P

  Har turen att min moster är frisör!:) Men vad snällt att bli hemfriserad!! hihi, behöver man itne vara rädd att vädret ska förstöra frisyren påvägen hem... hihi

  Kram!

  SvaraRadera