måndag 26 december 2011

Mitt i kaoset!

Och så blev det den sista dagen i julhelgen. Fanny börjar redan klättra på väggarna. Efter att ha spelat och pysslat med henne hela dagen igår är det idag andra plikter som väntar som blivit något försummande de här dagarna. Tvätten och städningen gör ju inte sig själv bara för att det varit jul! Vardagen kommer fortare än man tror.... Mår inget vidare idag. Har fått en ny förkylning och ångesten gör sig påmind. Kanske behöver något att sätta tänderna i? Blir bara så trött när jag ser alla kartonger och allt skräp. Kaos överallt! Leksaker som spelar och Fanny som vill ha hjälp med allt. Tur att man kan sätta Nova framför Teletubbies en stund. Jag tror att jag välkomnar vardagen i alla fall... ;-).
3 kommentarer:

 1. Jag har också börjat röja. Vi har varit 12 personer i 2 dygn, så det är grejer överallt. 2 tvättmaskiner har jag hunnit med :-)

  Fast jag ska nog slappa lite idag också...

  ha en riktigt god fortsättning!
  kram

  SvaraRadera
 2. Här går tvättmaskinen för fullt!!

  Jag önskar mig långt bort från krav och måsten just nu!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Satt precis och planerade vad jag ska tvätta i morgon!
  Mellandagstvätt är världens lön! :-)

  SvaraRadera