torsdag 1 december 2011

Första paketet öppnas....

Vi brukar alltid göra så att Fanny får öppna paketkalendern när hon kommer hem från förskolan, så att hon kan leka direkt med det som är i paketet när hon kommer hem! En spänd och förväntansfull tjej öppnar det första paketet....... Idag blev det ett "Löjliga Familjen-spel". Hon har spelat det många gånger hos mormor och blev jätteglad!4 kommentarer:

 1. Här öppnades det muminkalendrar i morse :)

  SvaraRadera
 2. haha.... ÄNTLIGEN säger jag bara !?
  Jag tror aldrig att jag har tävlat så mycket om något som dessa wigglekarts ! Nu är julen räddad för vildingen och jag lovar att även jag ska ta mig ett åk eller två ;)
  Snart borde det dock vara DIN tur att vinna en - skamm den som ger sig lixom !! Kramar

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt. Då fick ni spela lite då efter förskolan :) Så söt hon är. Kram

  SvaraRadera
 4. HÄr hemma kör vi inte med några kalendrar. Barnen är ju bara 3 och 1 år så jag avvaktar med det.

  Sedan är jag inte så förtjust i det där med paketkalendrar och godiskalendrar.

  Jag har sett hur mina barns 2 kusiner (idag 5 och 7 år) har varit senaste jularna. De har tjatat hål i sina föräldrars huvuden från dag 1 om att få öppna flera luckor i chokladkalendrarna och letat reda på dem och ätit upp allt....för att sedan tjata om nya osv osv osv...

  Nej, tack säger jag hahaha

  SvaraRadera