måndag 19 december 2011

Vinnaren av en Wigglekart - Fjärde advent!

Då ska också den sista Wigglekarten få en ny ägare! Ett stort tack till alla som varit med och tävlat, flera av er har varit med varje vecka! Hoppas att ni återkommer i fler av mina tävlingar framöver! Ett extra stort tack också till Alex på Wigglekart för att han gav mig möjlighet att ge er inte mindre än fyra chanser att vinna!! Till er som inte har vunnit har Minimango.se, Wigglekarts nya hemsida, just nu ett kanonpris på Wigglekarts! Kolla in det här! Men nu till vinnaren!

Vinnaren är:

"Detta blir nog sista gången jag tävlar om en Wigglekart, sen ger jag upp. :-( Jag ville ju så gärna åka på en.... nej, barnen ville så gärna menar jag :-)!"


 Jag har skickat ett mail till dig med vidare information!

4 kommentarer:

 1. Vilken underbar avslutning på kvällen!! :-)

  SvaraRadera
 2. Grattis Martina :) Nu blir det rally förmodar jag :)

  SvaraRadera
 3. Grattis till en ytterligare vinnare, det blev ingen wigglekart för min del till jul men jag är glad ändå. Vill önska dig en God Jul och Gott Nytt år och ett stort tack för din fina blogg och alla fina tävlingar som du har. Kram från

  anette meg carlsson

  SvaraRadera