måndag 12 december 2011

Wow, vilket julbord!!

Det har nog blivit lite för mycket den sista tiden.... Jag och mannen var ju på ett underbart julbord igår på Pensionat Styrsö Skäret. Det var helt fantastiskt, sååå mycket gott!! Men redan när jag hämtat första silltallriken, slog huvudvärken till. Jag försökte bortse från den och åt och mumsade, men efter kaffet kände jag att jag var tvungen att komma hem snabbt för att ta mina tabletter. Vill i alla fall tacka Ola & Ylva på pensionatet för ett fantastiskt julbord och jag kan rekommendera ALLA att besöka denna pärla i skärgården!

Bara en liten del av all mat, upplagda på fina trädfat!

Efterrätt, äggost, Ris a´la Malta och ostar!

Ett fantastiskt godisskåp!

4 kommentarer:

 1. Wow det var inte lite det! =D
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh Gud så gott allt ser ut :)

  Dit vill jag MER än gärna gå och äta :)

  Många kramar till dig och hoppas den där huvudvärken ger med sig.

  Kram finaste <3

  SvaraRadera
 3. Åh det där såg helt underbart ut. Men så trist att huvudvärken skulle komma just då :( Hjälpte tabletterna? Kram

  SvaraRadera
 4. OMG! Vilket godisskåp!!
  Sjutton också att du skulle behöva få huvudvärk!

  SvaraRadera