tisdag 27 december 2011

Ett spännande första möte

Idag blir det bara jag och Nova eftersom H och Fanny ska åka och hälsa på barnens farfar. Det är första gången Fanny träffar sin farfar, varför vill jag inte gå in på.... Han bor på ett hem i Svenljunga. Om Fanny varit spänd och nervös inför julen var det inget mot vad hon var idag. Inte mycket till frukost slank ner kan jag säga... Själv har jag som sagt åkt på en ny förkylning och har feber, så jag och Nova får väl hålla oss mestadels inomhus. Då har jag ju en anledning att gå omkring i min jumpsuit hela dagen! Fast, gå och handla måste jag ju. Affären har ju varit stängd i tre dagar så det behövs fyllas på i kylskåp och skafferi. Men igår hann jag i alla fall komma ikapp något med tvätt och städ, bara en sån sak trots feber!

Fanny för 2 år sedan i Bäckefors!

1 kommentar:

  1. Vad "glad" jag blir av att läsa: Affären har varit stängd i 3 dagar!

    Här är det aldrig stängt och man får ju aldrig längta efter att gå till affären :)

    Kram

    SvaraRadera