torsdag 29 december 2011

Stort paket, litet innehåll.....

Det kom en avi med posten idag. Jag fick riktigt tänka efter, hade jag beställt något jag hade glömt bort? Går ner till affären och hämtar ut värsta stora paketet! Men det var lätt som en fjäder! Herregud, är det någon som skojar med mig eller? När jag kom hem slet jag upp paketet direkt. Det var vinsten från Crocs som jag vann i Muppsans julkalender! Snygga skor till Fanny! De verkar vara lite stora dock, men hon växer väl i dem :-). Tack till Muppsan och Crocs.se!

6 kommentarer:

 1. Varför skickar de ett så stort paket för ett par skor ?!
  Men lite kul var det ju att du fick fundera :-)

  SvaraRadera
 2. Åhh så varma och goa de ser ut att va :P
  Älskar paket :)
  Kram Maya

  SvaraRadera
 3. Riktigt snygga var dom i alla fall :)
  du har haft världens flyt i julkalendrarna den här julen :) kram

  SvaraRadera
 4. haha... jag ÖNSKAR att vågen hade fel, men tyvärr är det nog så att jag faktiskt får damma av mina easy tones efter nyår. dessutom fick jag en ny peak löparjacka av syrran i julklapp så det kanske var en pik ;)
  Skämt å sido - det är snart nytt år och då ska jag äta lite bättre ( precis som alla andra !? )
  kramar !!

  SvaraRadera