lördag 24 december 2011

Jag fick min julklapp!!

Nu var det färdigt för i år! Barnen sover och H tar sig en välförtjänt julöl. Släkten har gått hem och
julmusik spelas på tv:n. Själv har jag krupit upp i soffan med min underbara julklapp från mannen, en jumpsuit från Rut m fl! Det var faktiskt helt oväntat, allvarligt talat!! Jag hade verkligen ingen aning, vi ger inte julklappar till varandra! Så nu känner man sig lite dum som inget hade köpt till honom.... Men jag är i alla fall superglad!! Nova blev mest glad över sin Laugh and Play vovve från Fisher Price och Fanny blev överlycklig för allt hon fick! God Jul alla fina läsare, hoppas att ni haft en lika mysig dag som vi!


3 kommentarer:

 1. Vilken härlig överraskning!
  Det är så julklappar ska vara!
  Själv är jag mest nöjd med två biobiljetter inkl egentid som jag fick av maken.
  Jag ska ju börja jobba så att få stanna i stan och gå på bio och umgås med mig själv (eller någon vän som också har möjlighet att "ta lite ledigt från familjen").
  Det känns ju lyxigt.

  SvaraRadera
 2. Så mysig den ser ut!
  Härligt att höra att du haft en underbar dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vilken härlig överraskning !!
  Vi skulle ju inte heller köpa julklappar, men jag fick ju som sagt ändå och som tur var hade jag köpt en liten till C med... hockeybiljetter så i eftermiddag bär det av mot ishallen ;)
  ha en riktigt skön dag vännen !! kram och god fortsättning !!

  SvaraRadera