tisdag 6 december 2011

Skitdag!


Fy, vilken dag jag haft idag! Har gråtit flera gånger.... Hatar dessa dagar, det är tur att det blir längre och längre mellan gångerna. Vid 12.00-tiden tänkte jag nästan ringa H och be honom komma hem då jag knappt visste ut eller in. Men jag bet ihop och dagen tog ju slut till slut. Hoppas på en bättre dag imorgon! Då presenteras vinnaren av ett presentkort på 200:- leksaker hos Bamba.se och om du gillar "Ett liv vid havet" på Facebook kommer du att få en glad överraskning!


6 kommentarer:

 1. Hoppas du känner dig lite bättre nu. Vet hur du känner har oxå sådana dagar.
  Här kommer lite styrkekramar. :)
  Kram
  Pia
  agnetapiali@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Åh vännen vad det är jobbigt att du ska behöva må så att du behöver gråta! Skönt att du skriver att det kommer mer och mer sällan.
  Det går upp och ner det där.
  Här har det snarare blivit så att jag önskar jag kunde gråta oftare....jag liksom stänger av istället. Känns inte bra det heller.

  sv. Ja, det känns som ett jobb jag vill ha. Det kommer bli ganska långa dagar för barnen på dagis men jag får försöka flexa så jag kanske kan hämta tidigare i bland så vi får umgås ordentligt förutom helger...

  SvaraRadera
 3. Jag hade kunnat vara hos dig idag så kunde gråtit tillsammans!!

  Håller med dig: Vilken skitdag idag!!

  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Du vet verkligen hur du ska göra en glad! =) Tack! :)

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Massa kramar till dig på denna pissedag! Man får ju ha såna dagar ibland. Bara gråt ut!Önskar jag kunde vara där och trösta dig och göra dig på bättre humör! :)

  Kramis!

  SvaraRadera
 6. Hoppas att dagen blivit bättre... massa kramar till dig!!!

  SvaraRadera