fredag 30 december 2011

Vad kommer ske?

Sitter och funderar, filosoferar och drömmer om 2012! Undrar vad som kommer att hända? Lite grann vet man ju redan, renovering, slut på föräldraledigheten, bloggmingel och Melodifestival. Men vad mer? När detta året började hade jag inte en tanke på att jag skulle börja blogga! Och att jag skulle få så många fantastiska nya vänner och upplevelser genom bloggandet! Förhoppningsvis kommer det att bli ett bra år med ännu fler upptäckter och glädje. Planerar redan nu för lite härliga överraskningar i bloggen.... Den som lever (och läser) får se ;-).

Vilken väg kommer man ta 2012?!

3 kommentarer:

 1. Överaskningar i bloggen :) Me like!!

  Jag älskar att få lära känna dig mer och mer :) Och jag hoppas vi ses på mammabloggalan i maj :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Passar på att önskar dig ett gott slut på detta året och ett spännande 2012.

  ♥ Må så gott & va rädd om dig! ♥

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Jag tror 2012 blir ett bra år. Jag gillar början på året när det är som ett oskrivet blad som ligger framför en :) Kram fina

  SvaraRadera