onsdag 28 december 2011

Sjukdom & energi!

Fy vad jag hatar att vara sjuk! Speciellt när barnen är fulla av energi. Tur att Fanny skall till en kompis och leka i eftermiddag, det är ju synd om henne också. Nova är det lite svårare med..... Hon vill gärna leka med mig hela tiden. Tur att hon sover lite emellan :-). Tråkdag med andra ord... Kanske skulle fundera lite på vad som händer på nyår? Muntra upp mig lite med att berätta vad som händer hos er!

2 kommentarer:

 1. Tror inte det är så uppmuntrande, men jag sitter på jobbet och försöker få undan alla högar.

  Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Här händer tyvärr inte så mycket :)

  Det blir lite oxfilé och kanske en gratäng till det.. och helt klart ett glas rött!

  Men jag tror det blir soffläge för mannen och mig med lite champange som "tilltugg" :)

  Kram och du, sov gott nu så din feber försvinner <3

  SvaraRadera