fredag 23 december 2011

En bloggaward!!

Det är verkligen min tid! Jag har fått en award av finaste Carolina!! Jag blev jätteglad!

Hennes motivering var:
Sandra - En tjej som bor på samma ö som jag själv, ganska ny i bloggvärlden men hon har tagit sig in på ett bra sätt. Flitiga uppdateringar, härliga bilder och roliga tävlingar. 


När man har fått den här utmärkelsen är det tänkt att man ska göra det här:

1. Klistra in awarden på din blogg
2. Tacka personen som gav dig awarden och länka till bloggen
3. Välj ut fem personer/bloggar som du vill ge awarden till
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!

Här kommer 5 bloggar jag vill ge awarden till (många av Er jag tänkt ge den till har redan fått den så jag tänkte passa på att sprida det här vidare ytterligare, till andra söta som så väl förtjänar denna award!)

Fnulan -  En kvinna som inspirerat mig otroligt mycket i mitt bloggande! En vän jag endast träffat IRL två gånger, men som jag fått en fantastisk kontakt med! Hon stöttar, kommer med bra tips och råd och har en underbar blogg full med humor och hög igenkänningsfaktor!

Martina -  Bloggen jag läser flera gånger om dagen! Vi var båda på Mammabloggkryssningen i somras, men pratade inget större med varandra då. Efteråt har vi funnit varandra genom våra bloggar och vi pratar varje dag! Hon är en underbar kvinna, mamma och vän och hennes blogg genomsyras av värme till familjen i synnerhet och tankar och funderingar i allmänhet!

Ewa - Tjejmorsan med 6 barn! Jag har träffat henne några gånger och detta är en fantastisk kvinna med mycket humor, kärlek och en otrolig förmåga att alltid finnas där! Hon har alltid ett gott ord att säga och man kan inte förstå hur hon hinner med allt hon gör med och för sina närmaste! Om detta skriver hon i sin blogg, alltid med glimten i ögat!

Marylin - En av mina absolut bästa vänner inom bloggvärlden! Världens goaste tjej med en supermysig blogg som mest handlar om familjen. Hon förtjänar verkligen denna award, för allt hon gör och allt hon är, men framför allt för att hon är en sådan fantastisk fin vän!

Dorothea - Världens mysigaste och galnaste tjej! I sin blogg skriver hon om sina tre barn, vardagen och gärna barnmode. Hon skriver ärligt och rakt från hjärtat. Jag kommer ofta på mig själv med att sitta och småfnissa när jag läser! En god vän som gärna hjälper!

3 kommentarer:

 1. Tack fina fina fina fina hjärtat :)

  Nu får du minsan en julpuss av mig ;)

  Söting där!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack vännen!!
  Måste ta mig tid att få vidare denna award under kvällen :-)

  SvaraRadera
 3. Massa tack för dina fina ord!!!! Alldeles för fina.....
  Puss och Kram

  SvaraRadera