torsdag 20 oktober 2011

För exakt ett år sedan, del 4! Dagen efter......

Efter att man tagit Nova med sig till Neonatalavdelningen försökte jag och H sova lite. Vi fick veta att Nova skulle på antibiotika mot sin infektion, morgon och kväll i fem dagar! Vi skulle alltså behöva stanna ett tag. Var faktiskt inte jätteledsen för detta vi tillfället, då jag var oerhört trött och ville stanna för att se så att jag kunde röra på mig ordentligt först.
Vid 09.30 kommer sköterskor in för att hjälpa mig sätta mig upp. Detta gör FRUKTANSVÄRT ont i snittet och jag skriker rakt ut! Eftersom jag hade jättesvåra problem med smärta efter mitt förra snitt, bestämmer man att jag ska få behålla min epidural så att man kan fylla på morfin den vägen vid behov. Jag ville väldigt gärna komma upp till neo för att träffa Nova och de sa att vi skulle få komma upp på eftermiddagen. Men vad händer? Jag får vid 12.00-tiden ett fruktansvärt migränanfall! Jag får ytterligare morfin, som inte hjälper. Tar vid 16.00 även migränmedicin som får mig att kräkas våldsamt! Prova kräkas med ett nyopererat snitt i magen! Inte roligt...... Vid 03.00 på natten släpper ÄNTLIGEN migränen. Jag fick alltså inte tillfälle att träffa Nova alls den dagen....


Bilden är lånad från Panterns blogg!

1 kommentar:

  1. Fy så trist :(
    Min äldsta dotter fick också en infektion efter vår maraton förlossning som slutade med akut/katastrof snitt. Men hon fick sin antibiotika genom mig och amningen...Fast det kanske berodde på att jag också hade en infektion i hela livmodern och fick antibiotika intravenöst i fem dygn.
    Fast det är klart det där beror så klart på hur, vad och vilken infektion man har. Men så jobbigt att inte kunna få träffa sin lilla bebis på ett helt dygn :(
    Varma kramar

    SvaraRadera