lördag 1 oktober 2011

Äkta skärgårdslyx!

I går kväll promenerade jag och två vänner över bron till Styrsö och Pensionat Styrsö Skäret. Pensionatet ligger idylliskt med fantastisk utsikt över havet. Alla fredagskvällar i oktober och november har de "Fredagsmys" då de serverar lättare rätter och goa drycker! Mina vänner åt bleka med vitvinsås, räkor och potatis och själv tog jag BBQ-marinerade revben med stekt potatis, grillad majskolv och coleslaw. Grymt gott!! Jag kan verkligen rekommendera att åka dit och njuta av god mat, trevlig stämning och mysiga ljus i vackra kandelabrar!

 

5 kommentarer:

 1. MUMs och vad fint det ser ut!!
  GRATTIS till vinsten!!
  PUSSSSS

  SvaraRadera
 2. sv. Tack för din respons på min "bloggrannsakan" :-)
  Jag och en vän till mig har tänkt gå men vi har inte köpt biljetter än. Kanske man ska skynda sig att göra.

  SvaraRadera
 3. Verkar supermysigt! Ledsen att jag inte kommenterat innan, men jovisst ska det blir kul att ses igen! Nedräkning, bara dryga månaden kvar! ;9

  Kram

  SvaraRadera