fredag 28 oktober 2011

Molo och paket till adventskalender!

Sådär ja! Då har man klickat hem en ny pyjamas/sparkdräkt till Nova! Älskar denna från Molo med enhörningar på! Jag kan verkligen rekommendera Lucky Little Me! De har ett av Nordens största utbud på Molo. Detta inlägg får jag inget för, jag skriver för att jag tycker de är bra! Dessutom har de ett stort utbud av små presenter, perfekta att lägga i adventskalendern! Så det blev några sådana också. Dessvärre behöver jag ca 15 st till..... Tur att Nova är så liten än så länge! Sedan blir det 48 små paket....2 kommentarer:

  1. Jag har lite ågren över att börja med julkalender med presenter i till dottern. Hon är ju bara 3 år och jag vet inte om hon skulle förstå grejen eller om hon bara skulle vänja sig vid att få presenter varje dag haha
    Och så det där att börjar man med det så måste det bli tradition....och då ska det snart köpas just 48 små grejer varje jul...när man stressar för att hinna jobba OCH köpa julklappar...


    Kul att du är med och tävlar hos mig förresten!
    På lördag börjar det ytterligare en tävling!

    SvaraRadera