lördag 15 oktober 2011

Halloweenpynt och ny jacka!

Idag var det först simskolan med Fanny som vanligt, sedan var det återigen dags för en tur till stan. Brukar passa på under helgen så att jag slipper släpa med mig barnen. Det är ju inte riktigt bara att sätta barnen i bilen och köra för oss, om man säger så..... Jag hade lovat Fanny att köpa en lite leksak till Nova som skulle vara från henne, sedan passade jag på att handla lite Halloweenpynt. Har aldrig brytt mig om Halloween tidigare, men Fanny tycker det är roligt och det är ju bara en gång man behöver köpa pyntet. Så vad gör man inte för sina barn? Jo, man ställer sig och tvättar fönster (!) klockan 18.30 för att Fanny ville sätta upp sina dekorationer direkt! Let´s face it, Halloween pågår ju inte så länge, så för att det ska bli någon glädje med det kan man lika gärna börja nu! Dock blev det bara dekorationerna i Fannys rum, de andra ljuslyktorna väntar jag nog en vecka till med. Tyvärr hann det bli för mörkt, så bilder kommer imorgon! Men, jag fick faktiskt tag i en snygg jacka till mig själv! Fyndade på H&M och hade en rabattcheck på 50:-, så 349:- fick jag ge för denna snygging!
Håll nu utkik imorgon kväll, för då släpper jag bomben........ :-). Glöm inte att tävla så länge, två av tävlingarna som nu pågår avslutas imorgon!!


1 kommentar:

  1. Men det var fasligt vad lurig du är med det där som ska hända i helgen haha Man är ju mer än lovligt nyfiken.

    Riktigt snygg jacka! Hoppas den håller dig varm och skön i rusk och kyla.

    SvaraRadera