tisdag 25 oktober 2011

Melodifestivalen 2012!

Tjohoo, det blir bara bättre och bättre! Nu har jag lyckats få tag i biljetter till Melodifestivalen i Göteborg den 11 februari! Köpte faktiskt till genrepet samma dag, Fanny orkar inte riktigt kvällen och vi har ju en bit att åka hem efteråt........ Då kan hon istället se det på kvällen hemma igen! Det blir första gången jag ser detta event live och jag vet att Fanny kommer bli överlycklig! Hon fyller år den 17 januari så det blir en bra födelsedagspresent! Ännu mer att se fram emot alltså!
  

3 kommentarer:

 1. Åh så kul :) Jag tänkte oxå om jag skulle gå :)

  SvaraRadera
 2. Åh, nu blir jag lite avis. Kanske man skulle kolla upp eller hinta lite fint till sambon. Jag fyller ju den 7:e feb :)

  SvaraRadera
 3. Åh vilken rolig sak att göra ihop :)
  Jag har gått på ganska många konserter med mina barn, men nu är de två så stora så jag får inte följa med längre...
  Eller jo just det, jag och min äldsta dotter ska faktiskt se Melissa Horn ihop i november :) Det ska bli så skoj. Kram

  SvaraRadera