söndag 9 oktober 2011

Olydiga barn!!

Åh, ibland kan man verkligen bli arg på sina barn!! När jag kommer in i vardagsrummet efter middagen sitter Fanny och ristar in en fyrkant med nageln i skinnsoffan!! Upp på rummet blev det och ingen TV eller Nintendo DS! Vad brukar ni straffa barnen med när det gjort något olydigt?

3 kommentarer:

 1. Men då vad tråkigt :/. Jag har inga egna barn, men jag skulle nog inte heller bli glad över att soffan blir utsatt för sånt.. Hoppas din helg varit bra annars, kram

  SvaraRadera
 2. Åh fy. Går det att få bort från skinnsoffan eller syns det jämt nu? Jag har aldrig haft skinnsoffa men mina barn har såklart gjort massor av andra hyss. Jag är väldigt dålig på att genomföra "straff" för jag får alltid dåligt samvete. Men ja in på rummet och minskad dator-/tvtid är väl det som gällde då de var små. Nu när de är tonåringar så hjälper inte riktigt det... Kram

  SvaraRadera
 3. Svante 2,5 år får gå in på rummet... Oftast skriker han och är ledsen, får då komma ut när han tystnat.

  Det är bra att sätta regler och säga ifrån tidigt så de lär sig.

  Kram kram

  SvaraRadera