torsdag 13 oktober 2011

Busig morgon....

I morse var vi busiga här hemma! Nova är i en period då mat inte är så intressant, så nu är alla knep tillåtna! Hon visade tidigt sitt intresse för TV:n så idag satt vi allihopa framför TV:n och åt frukost. Det fungerade utmärkt, hon åt sin smörgås med god aptit. Fanny ville ju självklart också sitta framför TV:n och äta sin smörgås. Det behövs som sagt inte alltid så mycket för att det ska bli lite vardagslyx :-). Frågan är vad man ska hitta på nästa gång, för det här är ju egentligen inget bra alternativ.....
Förhoppningsvis kommer Nova ur den här fasen fort! I eftermiddag blir det Äppelfest på Fannys förskola!4 kommentarer:

 1. Har man sagt ja en gång så blir det svårt att säga nej nästa gång. Jag har själv varit där och det skapar onödiga konflikter, men vad gör man när barnen äter?

  Många runtomkring säger alltid att barn äter när de är hungriga, men tänk om de inte gör det? Nej då är det bättre att de äter fast det är lyxigt ibland.

  Fin blogg du har förresten. Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Förlossnings deprission och insikter som kommer med föräldrarollen i största allmänhet. Boken är igenkännande, kul och lite tragisk på samma gång då den verkligen speglar just verkligheten ;)
  Jag har lite kvar av den, men jag kanske kan skicka den till dig sen om du vill läsa ?

  kramar

  SvaraRadera
 3. Lite vardagslyx är aldrig fel :)

  Du har en award att hämta hos mig!

  SvaraRadera