måndag 17 oktober 2011

För exakt ett år sedan, del 1!

Idag, och de kommande två dagarna, kan jag inte undgå att tänka tillbaka ett år i tiden. För exakt ett år sedan hade jag och H tillbringat natten på förlossningen och hade fått konstaterat att vattnet hade gått. Inget värkarbete hade börjat, så jag och H åkte på morgonen hem till min brors lägenhet, som vid tillfället var tomt, för att få lite sömn. Mina föräldrar var snälla och tog hand om Fanny. Eftersom vi skulle åka tillbaka till Östra sjukhuset morgonen efter för en koll, bestämde vi oss för att stanna i stan över natten och åka hem till Donsö efter kollen. Vad vi inte visste var att värkarbetet skulle sätta igång den natten......Bilden är lånad från Aftonbladets hemsida.
 

2 kommentarer:

  1. Åhh fick du åka hem :(
    Mig behöll dom när vattnet gått. :S
    Men det var många år sedan typ 18 :)

    SvaraRadera
  2. Tänk vilka historier vi kvinnor (och män) sitter inne med när det gäller våra förlossningar och barn ;) Helt underbart egentligen när man tänker efter. Vad olika saker vi går igenom också när vi får våra barn. Jag har skrivit lite om min förlossningar inne på min blogg (om du vill kika) under en egen kategori: förlossningar. Kram

    SvaraRadera