fredag 14 oktober 2011

Award!

Har sett att några fått awards och inte riktigt fattat vad det är, men nu har jag fått en själv, av bästa Sara! Tack snälla du! Ett sätt att få reda lite mer! Så nu ska jag skicka den vidare!!Om man fått denna award så ska man göra följande:

-Länka till den man fått det av

-fullborda de 5 meningarna

-skicka awarden till 5 andra bloggar

1. När ingen ser eller hör mig...
pratar jag för mig själv! Annars blir det så ensamt ;-)

2. Jag går aldrig hemifrån utan... mobilen!!! Är fullkomligt beroende!

3. Min blogg heter som den gör för att... jag helt enkelt bor vid havet! Ganska logiskt, eller hur? Vill också visa att bloggen handlar om allt som kan hända i livet, glädje, sorg, upplevelser och vanlig vardag!

4. Om jag vågade skulle jag... ta med mig båda barnen ensam och åka på solsemester!
Längtar efter en utlandsresa!

5. Om tio år kommer jag att... driva ett framgångsrikt eget företag, ha renoverat färdigt huset och resa bort med familjen minst en gång om året! Jag vill ge denna award till följande bloggar:


 
 

1 kommentar:

  1. Tack för tipset!! Och tack för awarden!!
    Oj jag har helt glömt bort att kolla mamma-galan!! =/

    Kram söta du! :)

    SvaraRadera