fredag 7 oktober 2011

OBS!!!!! Nu fungerar det att lämna kommentarer!!!!

Blogspot har som bekant haft problem med kommentarer! Det verkar som om det har varit mest problem om man använt Explorer som webbläsare! Ett tips jag fick var att kommentarsfältet kommer som ett pop-up-fönster, då ska det fungera. Nu har jag ändrat i inställningarna så att allt ska fungera och man kan lägga kommentarer igen!! Om det fortfarande inte fungerar, använd en annan webbläsare t ex Firefox eller Chrome, annars kan ni ALLTID maila, sandra77skoog@gmail.com! Så ni som försökt att tävla utan att få fram era kommentarer, FÖRSÖK IGEN!!

3 kommentarer:

 1. Ändrade också till pop-up idag då jag tyckte det blivit liiite mindre kommentarer än vanligt och iallafall en av mina läsare har hört av sig och undrat.

  SvaraRadera
 2. Jag kan meddela att det inte hjälper med pop up fönster ;)
  Jag bytte webbläsare till google Chrome :)
  Så nu kan jag kommentera obehindrat hos alla igen!
  Men du, varför har du ORDVERIFIERING?
  Fruktansvärda saker de där... gör att många struntar i att kommentera har jag förstått för att de är så enerverande!
  Kram Maya

  SvaraRadera
 3. Åh NU kan man äntligen skriva!!! Vill ju visa att jag är hos dig nästan varje dag =)
  Nu får du avslöja!!!!!
  LOVE

  SvaraRadera