fredag 10 augusti 2012

Vad snygg jag kommer bli! :-)

Är det bara jag som tycker att det ibland kan vara svårt att hitta riktigt bra skönhetsprodukter till bra priser? Vissa butiker kanske har en produkt man vill ha, men man måste ändå ofta gå till en annan affär eller webbshop om man är ute efter flera olika! Nu har jag hittat en webbshop som har massor, och jag menar verkligen massor, inom make-up, parfym, hud- och hårvård! Eller vad sägs om över 17.000 produkter från mer än 700 märken? Eleven.se har alla sina produkter i lager vilket gör att de har snabb leverans. Dessutom får man gratisprover på beställningar över 300:-! Och det finns alltid massor av andra erbjudanden som man får tillgång till när man handlar! Så nu vet i alla fall jag var jag kommer handla mina skönhetsprodukter i fortsättningen :-)5 kommentarer:

 1. Hej! Jag hittade dig genom Bloggisarnas inläggssida.

  Man skulle kanske försöka gå in på den sidan du rekommenderar.

  Gilla

  SvaraRadera
 2. Har inte själv testat dem men har en svägerska som brukar handla ifrån dem. Skall nog testa jag med.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har inte handlat därifrån, men skulle gärna vilja så fort ekonomin är uppe på fötter igen! Deras Macadamia-produkter till håret är superbra :)

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset!! Kanske finns nåt bra för fett hår;)

  Kraaam

  SvaraRadera
 5. Sv: Jag gick med där, för jag tänkte mej att man skulle få träffa andra än dem man redan följer och så blev det ju. Kul!

  Ha det så gott!

  Gilla

  SvaraRadera