fredag 31 augusti 2012

Tävla om Modig-produkter från Disney/Pixar!

Tävlingen är avslutad!

Idag har Disney/Pixar´s film Modig haft premiär! Det vill jag fira lite extra med er genom att i dagens tävling tävla ut ett litet kit med Modig-produkter! 

Kitet innehåller: 
* T-shirt
* Keps
* Axelväska
* Iphoneskal
* Skolschema
* Skrivset med pennor, linjal, suddgummi, pennvässare och pennfack


Jag tävlar hos Ett liv vid havet om ett kit med Modig-produkter från Disney/Pixar! Tävla här du också!


För att vara med och tävla ska man:

* Svara på frågan: Vad är det modigaste du gjort?
* Dela tävlingen på Facebook.

För extra vinstchans:
* Länka till tävlingen i din blogg, använd bild och kursiv text ovan. Lämna direktlänken till inlägget i en kommentar.

Glöm inte att ange din epostadress om du vill bli kontaktad vid en eventuell vinst!

Tävlingen avslutas den 14 september!
Lycka till!


16 kommentarer:

 1. Gillar o delar!

  Det modigaste jag gjort var nog när jag klättrade halvägs upp på klätterväggen i gympasalen i skolan när jag gick i gymnasiet! Jag var skitskraj, jag har vart höjdrädd sen jag var 6 år eller nåt! Mina kompisar stod nedaför o hejade på, alla tjejer i klassen hade klättrat upp, en del hela vägen o en del bara en bit och jag ville absolut visa att jag vågade! Men guuu va rädd jag va!
  http://www.familjenlejonberghjorth.se/2012/08/modig-vinn-prylar-frn-disneys-modig-hos-sandra/

  Gillar och följer på FB O Bloglovin!!

  SvaraRadera
 2. Monika Westerberg31 augusti 2012 kl. 23:03

  Gillar o delar!
  Det modigaste jag gjort är nog när jag gick in till en vettskrämd häst som var totalt sjövild, och fick lugnat ner den.

  SvaraRadera
 3. Gillar din sida och Disney på FB, Anna Karlsson

  Delat tävlingen på FB

  Länkat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/09/01/modig-149/

  Följer dig sen förut på BL

  Det modigaste jag gjort var när en kompis som inte kunde simma trillade i från en surfingbräda. Hon hade ryggpuffar men var så smal att de gled av. Jag var inte heller någon supersimmare men jag lyckades få upp henne så hon kunde hålla i brädan. Var inte så gammal då men stolt var jag efteråt (och skärrad)

  blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 4. Gillat & delat
  https://www.facebook.com/mammamuh/posts/517594024933437
  Svar:
  Bli förälder - det är absolut det modigaste jag gjort.
  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/september/modigpaket-1.html

  tavlingar(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 5. Hej jag är gärna med!
  Gillar på facebook, Caroline Göransson.
  Hmm..det modigaste jag gjort.
  Det måste nog vart när jag var liten ( runt 7år) och min lillasyster ramlade i poolen som inte kunde simma och jag tänkte inte något utan hoppade bara i, kunde inte ens simma ordentligt.
  Kram
  jordgubbstopp@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag är med!

  Det modigaste jag gjort är att föda barn! Det har alltid varit min största skräck, och jag trodde genomhela graviditeten att de värsta skulle hända under förlossningen. Jag vågade ändå skaffa barn, och det är det absolut modigaste jag gjort!

  Gillar på fb (Monia Sundgren) och har delat här: https://www.facebook.com/moniasundgren/posts/366498673426811

  Gillar redan din sida, och följer dig på bl med :)

  moniasundgren@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Det modigaste jag har gjort var när jag gick ensam hem på en kolmörk stig. Något grep tag i min jackärm och häll mig fast. Jag drog ett djupt andetag, tog ett steg bakåt och - kom loss. Jag hade fastnat i en trädgren!
  Gillat och delat på FB.
  pallella@spray.se

  SvaraRadera
 8. Gillar din sidan sedan tidigare och gillar numera även Disney :) Med namnet Jennie Viktoria Ulrika Lind

  Det modigaste jag gjort måste nog vara att jag som 15 åring vågade sätta mig i en bil med 2 20 åriga killar fårn en stad långt ifrån där ja kom.Och följa med dom men endast 100kr på fickan :) Men allt gick bra och idag är jag lycklig sambo sedan 9år tillbaka med en av killarna <3
  Förstår inte riktigt hur man delar tävlingen på fb men antar att man bara kopierar din länk och klistrar in den i sin logg! Om de är så man ska göra är detta GJORT! :)
  Min mail är lillaj88@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Det modigaste jag gjort är när pappa fick hjärtstillestånd och jag ensam gjorde hjärtlungräddning i ca 15 minuter!! innan ambulanserna kom. Tala om att bli helt slut, men det lyckades och min far finns med oss idag!

  anjag@home.se

  Gillar sidorna sedan tidigare, delat.

  SvaraRadera
 10. Klart jag vill va med i utlottningen :)
  1. Det absolut modigaste och häftigaste, underbaraste... jag gjort är att ha fött barn <3
  Tipsar om tävlingen på fb Pernilla Wamsjö.
  2. Följer dig på bloglovin nr 3 att gilla inlägget samt gillar på fb.

  SvaraRadera
 11. Det modigaste jag gjort, var när jag provade zip-line forsta gången! Vi var ute i en ca 1 1/2 timme och åkte pa 9 olika ziplines genom regnskogen i Karibien, ca 300 feet over tradtopparna! Jag var sååååå stolt av mig själv måste jag medge!En helt fantastiskt underbar upplevelse! Hoppas att vinna detta fina kit till mina barn! Jag har delat på Fb och gillar Disney sidan redan!

  SvaraRadera
 12. Jag är med!
  1. Jag gillar på facebook- Debora Persson
  2. Det finns inget direkt "modigt" jag gjort som är stort, men man gör hela tiden små modiga saker som man sedan är stolt över att man gjorde som att flytta hemifrån, åka på resa utan föräldrarna, skaffa barn, föda barn, uppfostra barn.. smågrejer helt enkelt!
  3. Jag delar tävlingen på fb
  4. tipsar här: http://debban.bloggplatsen.se/2012/09/08/8598512-modig-14-september/

  deborapersson@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Hejsan!
  Det modigaste jag har gjort var när jag sjöng solo inför 500 personer! Jag var jätte nervös, men jag gick upp och sjöng ändå! Det är nog det modigaste jag har gjort!
  Och jag har Gillat på facebook, delat tävlingen och gillat ett liv vid havet på facebook! :) Hoppas jag vinner ;)
  p.s Älskar din blogg! :D

  alicedotmusic@gmail.com

  SvaraRadera
 14. Jag är gärna med!
  Vet inte om det modigaste jag gjort är att stå på scen när vi hade kabaret i skolan eller om det var när jag gick höjdbana på 10 meters höjd. Det gav olika kickar kan man lugnt säga.
  Tipsat på FB (C Care Regn):
  https://www.facebook.com/caresextionio/posts/263985280371740
  Har länkat:
  http://care69.blogspot.se/2012/09/14-sept-vinn-modig-produkter-fran.html
  Gillar bloggen på FB och är följare på BL redan.

  care69(at)live.se

  SvaraRadera
 15. Jag är gärna med!
  1.Gillat Disney på fb.
  2.Det modigast jag gjort är att föda mina 4 barn,ett kejsarsnitt ,en havandeskapsförgiftning,2 normalt.
  3.Har delat tävlingen på fb.
  4.Gillat "Ett liv vid havet"på fb.
  5.Länkat:http://mittandraliv.vimedbarn.se/var-med-och-tavla/#comment

  SvaraRadera
 16. 1. Delar tävlingen pa min fb
  http://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/351845931566352

  Gillar Disney med namn Sofie Altuntas Lindholm

  Det modigaste jag gjort är nog att àka flygplan själv när jag var 3-4 àr dà min tar jobbade utomlands. Minns hur rädd jag var innan :)

  2. Gillar redan din blogg pa fb med namn Sofie Altuntas Lindholm

  Kram Sofie
  citcit.kuruyemis@gmail.com

  SvaraRadera